Dostava

Dostava se vrši vrši putem firme OVERSEAS EXPRESS. Napomena: dostava je predviđena samo za područje Republike Hrvatske.

Cijena dostave je 30 kn, bez obzira na lokaciju u Hrvatskoj. Za narudžbe od dva (2) ili više pakiranja, dostava je besplatna.

Telefonske narudžbe ili on-line narudžbe sa svim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, telefon, mobitel, adresa dostave, način plaćanja) zaprimljene (ili autorizirane-on-line shop) do 13h biti će isporučene do kupaca unutar 48h. Prije nego što kupac primi paket dobit će SMS poruku kada će paket stići na adresu dostave.

Proizvod se isporučuje u diskretnom, neprozirnom pakiranju na kojem je vidljivo samo ime i adresa primatelja.

UVJETI DOSTAVE

Svaka narudžba bit će dostavljena u Hrvatskoj u roku 48 sati (vrijedi za radne dane).

Ovak rok vrijedi od trenutka kad je završeno procesuiranje narudžbe (to znači da je narudžba zaprimljena, plaćena i preuzeta od dostavne službe).

Ukoliko tijekom preuzimanja pošiljke od dostavne službe primjetite da je pošiljka oštećena, možete odbiti preuzeti pošiljku i o tome nas odmah obavijestiti na e-mail info@g-sense.hr (navedite puno ime i prezime, te kontakt telefon).

Narudžbe sa svim osobnim podacima (ime, prezime, adresa, telefon, mobitel, adresa dostave, način plaćanja) zaprimljene (ili autorizirane-on-line shop) do 12h radnim danom biti će isporučene do kupaca unutar 48h na području Republike Hrvatske.

Top